úterý 15. května 2012

Pomozte zastavit komerční lov tuleňů v Kanadě!

Komerční lov tuleňů je na ústupu a stále více a více zemí žádá Kanadu, aby zastavila toto zabíjení, avšak kanadští politici stále plýtvají penězi daňových poplatníků na jeho podporu. Nicméně existují i výjimky - senátor Mac Harb se statečně pokouší o ukončení komerčního lovu tuleňů v Kanadě. Dne 2. května 2012 představil návrh zákona, kterým by byl tento lov ukončen.

Na stránce organizace Humane Society International najdete vzorový e-mail, který lze poslat kanadským senátorům (přeložený text e-mailu najdete níže). Stačí jen vyplnit červeně označená políčka napravo od textu (jméno, příjmení, e-mailová adresa, stát) a kliknout na „Send Your Message“. Více informací o problematice lovu tuleňů najdete na www.protisrsti.cz/zachrante-tulene/.

Překlad textu e-mailu: 

Předmět: Podpora Harbova návrhu zákona na ukončení komerčního lovu tuleňů 

Komu: členové kanadského Senátu 

Text: Píši Vám s žádostí, abyste podpořil/a správnou věc - návrh senátora Mac Harba na ukončení komerčního lovu tuleňů v Kanadě jednou pro vždy. Každým rokem povolí kanadská vláda, aby se na jejím území odehrálo největší vybíjení mořských savců na světě. Toto kruté zabíjení je z velké části podporováno penězi daňových poplatníků a škodí mezinárodní pověsti Kanady. Senátor Mac Harb navrhuje legislativu, která by jednou pro vždy ukončila komerční lov tuleňů. Prosím Vás tímto, abyste podpořil/a správnou věc - tento důležitý návrh zákona. Děkuji.

Převzato od http://www.svobodazvirat.cz/novinky/pomozte-zastavit-komercni-lov-tulenu-v-kanade.htm.