neděle 8. dubna 2012

Pomozte zakázat kožešinové farmy v Irsku

Organizace ARAN, Respect for Animals a the Animal, Anima a Fur Free Alliance (FFA) nedávno zveřejnily výsledky rešerše provedené v roce 2011 na irských kožešinových farmách.

Jak můžete shlédnout na přiloženém videu, zveřejněné záběry z této rešerše opět ukazují utrpení norků, které je s tímto průmyslem spojeno - traumatizovaná zvířata s těžkými poruchami chování (stereotypní chování, kanibalismus, apod.), otevřená, často hnisající a neléčená četná poranění a špinavé a celodrátěné klece.



Irští poslanci a poslankyně dnes rozhodují o přijetí konečného zákazu kožešinových farem v Irsku, a každý může napomoci přijetí tohoto zákazu prostřednictvým krátké zprávy, kterou lze zaslat z následujích webových stránek - http://banfurfarms.ie/.

Pokud se chcete zapojit, pak klikněte na odkazu na "TAKE ACTION" (v sloupci napravo), vyplňte jméno, email, subjekt a napište zprávu. Jako subjekt napište např. "Please support the fur factory farming ban", jako zprávu pak můžete napsat např. "I was disappointed when I saw the terrible living conditions, physical injuries of animals and animal behavior disorders on the Irish fur farms. This must stopped! Please support the fur factory farming ban in your country. Thank you.", což znamená "Byl/a jsem zklamaný/á, když jsem viděl/a strašné životní podmínky, fyzická zranění zvířat a poruchy chování zvířat na irských kožešinových farmách. To se musí zastavit! Prosím, podpořte zákaz kožešinových farem ve vaší zemi. Děkuji vám."