pátek 12. listopadu 2010

Pojďme se podívat na současnou situaci na českých kožešinových farmách

"Myslím na lišku, která s hlavou skloněnou unaveně zírala do prázdna. Na jinou, která ve svém malém životním prostoru pořád škrábala plech. Na mrtvého norka, kterého jsem zvedl z prachu. Na živého norka, který se tiskl k jinému a v chladu se s ním hřál. Na jiného, který utekl a běhal mezi klecemi. Na všechen ten křik, štěkot a pískot.": Michal Kolesár.


V říjnu a listopadu 2010 navštívili čeští aktivisté na ochranu zvířat několik českých kožešinových farem. Především farmu v Knínicích na Moravě, Syrovicích, Křižanovicích a Dolní Cerekvi. Na kožešinové farmě v Knínicích jsou v současné době chovány lišky, na farmě v Syrovicích pak norci. V Křižanovicích jsou na farmě uvězněni norci a lišky, v Cerekvi norci. Skutečnou bolest a hrůzu, kterou na těchto farmách prožívají zvířata můžete vidět na http://michalkolesar.net/?p=3723 a http://michalkolesar.net/?p=3912#more-3912. Nepřehlédněte tyto odkazy!

Více se také můžete dozvědět na http://www.protisrsti.cz/novinky/sokujici-podminky-na-ceskych-kozesinovych-farmach-dokazuji-aktualne-porizene-zabery.htm a také na http://www.svobodazvirat.cz/novinky/ochranci-zvirat-prinaseji-dalsi-smutne-zabery-dokazujici-spatne-podminky-na-ceskych-kozesinovych-far.htm.

Zdroj: http://michalkolesar.net/?p=3723http://michalkolesar.net/?p=3912#more-3912